Ons Kantoor

Verzekeringen Lieckens opende zijn deuren in het jaar 1921.

Tijdens al die jaren is het kantoor in handen gebleven van dezelfde familie. Sinds 2011 is de 4de generatie mee in de zaak gestapt en zo blijft de continuïteit van het kantoor verzekerd. Onze gekende manier van werken, onze kwaliteit en het persoonlijke contact met de klant, blijven dus onveranderd.

Aanvankelijk opereerden we enkel in Nijlen, onze thuisbasis. Ondertussen is ons werkgebied uitgebreid tot de omliggende gemeenten en de bredere regio Kempen. Met de sterk doorgedreven digitalisering zijn we overigens nooit echt ver weg.

Door regiogebonden eigenschappen is er sinds de jaren 50 een natuurlijke expertise gegroeid in de bouwsector en later ook in de medische branche.

De laatste 15 jaar heeft ons kantoor zich bijna uitsluitend op verzekeringen gericht. Hierdoor hebben we ook ervaring opgedaan in de meer gespecialiseerde niches. Kortom u kan voor al uw verzekeringsnoden bij ons terecht.

Verzekeringen Lieckens heeft u doorheen de vorige eeuw verzekerd en zal dit met dezelfde passie blijven doen gedurende het komende centennium.

 

Guido & Yves

DSC_0489__4__665 HPIM0649_28a